Det er tidligere ejendomsadministrator og bogholder fra Difko i Herning, Pernille Lind, som sammen med journalist, Louise Boo, er de nye ansigter hos Færchfonden.

Pernille Lind har 26 års erfaring med ejendomsadministration, bogføring og controlling. Hun tager over for Anna Kirstine Pøl, som går på pension efter 31 år i Færchfonden og tidligere Færch Holding.

For Pernille Lind er Færchfonden et spændende næste skridt, og hun ser frem til nye udfordringer:

”Jeg glæder mig til at blive en del af teamet og være med til at løfte Færchfonden til næste niveau. Fondens værdier, at det ska’ ku’ nyt, det ska’ ku’ flyt’, og det ska’ gøres ordentlig, støtter jeg meget op om, og jeg glæder mig derfor til at sætte et lokalt præg”.

Færchfondens nye kommunikationsspecialist, Louise Boo, ser også frem til de kommende projekter:

”Færchfonden har for mig altid stået som en stærk og vigtig medspiller i forhold til at udvikle projekter i lokalområdet. Det bliver spændende at være med til at sætte Nordvestjylland på landkortet og formidle alle de gode historier, der vokser frem inden for iværksætteri, erhverv, kultur og uddannelse”.

Louise Boo har tidligere været journalist i udlandet, men er vendt tilbage til Holstebro, hvor hun er opvokset. Hun har en baggrund som selvstændig journalist og fotograf.

Pernille Lind og Louise Boo tiltrådte begge pr. 6. april.