Borgergade, København K
Blegdamsgården, København Ø

Ejendommene i København

 

Kirsebærgården, Borgergade 30-42 / Hindegade 11, 1300 København K

Kirsebærgården er en attraktivt beliggende ejendom lige i hjertet af København med kort afstand til stort set alt, bl.a. Kongens Nytorv og Kongens Have, Strøget samt butikker, caféer og restauranter i nærmiljøet. Flere af ejendommens lejligheder har udsigt til Marmorkirkens smukke kobberkuppel.

Offentlig transport i området er veludbygget med Marmorkirken Metrostation lige rundt om hjørnet samt Nørreport Station ca. 1 km derfra, hvor der kan opnås forbindelse til metro, S-tog, samt regional- og intercitytog. Derudover passerer flere buslinjer hyppigt i nærområdet.

Ejendommen er opført i 1964 og indeholder 135 boliglejemål, fordelt på syv etager samt 11 erhvervslejemål omfattende kontorer og klinikker. En parkeringskælder er tilknyttet ejendommen, hvor man som beboer kan leje sin egen p-plads. Der er mulighed for 1-, 2-, og 3-værelseslejligheder (samt en enkelt 5-værelseslejlighed).

Bag ejendommen er der en gård med parkering og en hyggelig have, som tilhører ejendommen.

Se video fra ejendommen.

Blegdamsgården, Blegdamsvej 74 A-F, 2100 København Ø

Ejendommen ligger over for Rigshospitalet, tæt ved Fælledparken, Søerne og Østre Anlæg. Der er gode busforbindelser ved ejendommen, og Trianglen Metrostation ligger få minutters gang derfra. Derudover ligger Østerport Station, hvorfra der kan opnås forbindelse til metro, S-tog samt regional- og intercitytog, ca. 1,5 km fra ejendommen.

Blegdamsgården er en smuk ejendom, opført i 1902, i fire længer omkring en lille lukket gård. Ejendommen blev renoveret i 2022 med nyt tag og nye palævinduer. Bag ejendommen er der en dejlig fælles gårdhave med legeplads mv.

Ejendommen rummer 79 skønne og velholdte lejligheder som er fordelt på 5 etager. Der er mulighed for 1-, 2- og 3-værelseslejligheder med fælles vaskeri og cykelkælder. I opgangene er der elevator.

Se video fra ejendommen.

Kommer du fra Nordvestjylland – og har du lyst til at komme på den interne venteliste til lejlighederne i København?

Næsten alle lejligheder i begge ejendomme udlejes til emner fra Færchfondens interne ventelister. Personer fra Nordvestjylland har en særlig mulighed for at blive skrevet op på Venteliste nr. 2, som administreres af Waitly.

Færchfonden har valgt at samarbejde med Waitly omkring håndteringen af ventelister for at sikre transparens og bedre brugeroplevelse for alle parter.

Du kan læse nærmere på www.waitly.dk – klik på “lejeboliger” og søg på “Færchfonden”. For at sikre relevans på ventelisten, vil der være et mindre årligt gebyr, som skal betales ved opskrivning.

Opfylder du kriterierne om at komme fra Nordvestjylland (i udgangspunktet Holstebro Kommune, Lemvig Kommune og Struer Kommune), kan du anvende dette link til en ansøgningsformular. I ansøgningsformularen skal du kort beskrive dig selv og din tilknytning til Nordvestjylland.

Lille Østergade, Holstebro
Brotorvet, Holstebro
Vigen, Holstebro

Ejendommene i Holstebro

 

Lille Østergade 8A, 7500 Holstebro

Det gule hus på Færchtorvet var tidligere hovedkontor for Færchfonden. Ejendommen er i dag til salg.

 

Brotorvet 1, 7500 Holstebro

Ejendommen huser i dag en restaurant og tre kontorlejemål.

 

Vigen 2, 7500 Holstebro

Ejendommen er i dag lejet ud som bolig.

Kaas Hovedgaard, Lihme

Kaas Hovedgaard

Kåsvej 44, Lihme, 7860 Spøttrup

Kaas Hovedgaard ligger i det vestlige Salling på en halvø i Limfjorden. Kaas halvøen er fredet, rummer en enestående natur og er udpeget som Natura 2000 område.

Der hører 470 hektar til ejendommen. Der er bl.a. 220 hektar hede, 110 hektar er gammel egeskov og Kaas Sø på 55 hektar. Arealerne plejes med afgræsning af kvæg, får og geder.

Oprindeligt blev Kaas Hovedgaard opført på en markant forhøjning syd for Kaas Sø øst for den nuværende hovedbygning. Denne gård blev brændt ned af Skipper Clement under Grevens Fejde i 1534.

Den nuværende hovedbygning, der er fredet, er opført i 1635 og sidebygningen i 1791. Kaas Hovedgaard rummer mange kulturhistoriske værdier, oldtidsfund, gravhøje mv.

Kaas Hovedgaard har været i Færchfamiliens eje siden 1954. Gården benyttes bl.a. af Færchfonden til repræsentative formål, kurser, konferencer m.v.

Kontakt Kaas Hovedgaard:

Kaas Hovedgaard
Kåsvej 44
Lihme
7860 Spøttrup

Bestyrer:
Klaus Østergaard

Mobil: +45 21 27 00 20
Mail: kaas@faerch.dk

Søg Færchfonden om støtte

Vi behandler ansøgninger fem gange om året.