De omfattende byggeprojekter på Sygehusgrunden kræver erfarne kræfter.

Erik Pagaard Nielsen har godt 30 års erfaring og har de seneste syv år haft ansvaret for at udvikle det tidligere Aarhus Kommunehospital til Universitetsbyen – et nyt campusområde med forsknings- og undervisningsfaciliteter til Aarhus Universitet med tilknyttet erhverv, studieboliger mv.

Kombineret med en uddannelse som bygningsingeniør og en håndværksmæssig baggrund som tømrer, er han det helt rette match til at stå i spidsen for Færchfondens engagement i transformationen af den nye bydel på Sygehusgrunden.

”Jeg brænder for projektudvikling samt projektledelse af byggeprojekter og glæder mig til at spille en aktiv rolle i udviklingen af Sygehusgrunden i Holstebro. Jeg ser det som en fantastisk og enestående mulighed for både Færchfonden og Holstebro by”, siger Erik Pagaard Nielsen.

Han ser frem til at være med til at binde Sygehusgrunden tættere sammen med midtbyen og skabe rammer for en masse liv og aktiviteter i området. Derudover glæder han sig til samarbejdet med forskellige parter, herunder Holstebro Kommune, Arealudviklingsselskabet Sygehusgrunden, arkitekter, ingeniører og håndværkere, når transformationsprocessen for alvor går i gang.

Også den grønne dagsorden er et vigtigt element og noget, Erik Pagaard Nielsen ser frem til:

”Det meget høje ambitionsniveau inden for bæredygtighed samt transformation af den eksisterende bygningsmasse gør netop udviklingen af Sygehusgrunden i Holstebro særligt udfordrende og spændende”.

Erik Pagaard Nielsen er allerede begyndt at dykke ned i den grønne dagsorden og kigge ind i forskellige projekter som Færchfonden muligvis skal udvikle.

Erik Pagaard Nielsen tiltrådte stillingen pr. 11. marts 2024.