Hun er den sidstankomne i en række ansættelser, hvor Færchfonden i de kommende år står med et stærkt team af medarbejdere, der er gearet til gøre en forskel for Nordvestjylland. Vibeke Dyrvig Eisenhardt kommer med bred erfaring inden for kommunalt, regionalt og privat regi og har de seneste år arbejdet med at udvikle store strategiske satsninger inden for områder, som netop ligger i Færchfondens DNA.

 “Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en aktiv del af området, og samarbejde med de mange gode og foretagsomme projektejere, som er med til at udvikle og styrke Nordvestjylland. Jeg brænder for at gøre en forskel, og med 20 års erfaring med projekt- og strategiudvikling inden for netop de områder, som fonden beskæftiger sig med – erhverv, iværksætteri, uddannelse og kultur – så jeg synes, at jeg har noget at byde ind med”, siger Vibeke Dyrvig Eisenhardt.

I sin tidligere stilling som chefkonsulent i Viborg Kommune har hun holdt et vågent øje med nabokommunen mod vest, som har gjort et særligt indtryk:

”Jeg har kigget meget beundrende på netop Holstebro, fordi de har haft Færchfonden og en spiller, som har været med til at gøre en forskel for kommunen og lokalområdet. Og det synes jeg er enormt interessant. Især når man har siddet med de områder, jeg har. Det offentligt-private partnerskab er ekstremt interessant.” siger Vibeke Dyrvig Eisenhardt.

Som nogle af de første opgaver venter videreudviklingen af fondens filantropistrategi, ligesom Vibeke Dyrvig Eisenhardt også skal sætte et strategisk præg på fondens bæredygtige profil. Her kigger hun blandt andet ind i projekter som Sygehusgrunden, hvor hele den grønne byudvikling ikke ligger hende fjernt:

”Det regenerative perspektiv, hvor man giver mere tilbage, end man tager. Det interesserer mig rigtig meget. Sygehusgrunden er et virkeligt spændende projekt. Og for mig bliver det lidt som at komme hjem, da jeg oprindeligt er uddannet Urban designer. Jeg glæder mig rigtig meget til af blive en del af den spændende rejse, som området står overfor”, siger Vibeke Dyrvig Eisenhardt, mens hun runder af:

”I det hele taget – initiativ, foretagsomhed og entreprenørskab – det er jeg også drevet af. Udvikling og lysten til at realisere noget, der betyder noget for andre. Og hvad det så kræver af tanke og strategi for at omsætte det til noget, der kan blive en realitet og succes”.