Den Sociale Kapitalfond Invest

Færchfonden investerer i social kapitalfond.

  • Område

    Iværksætteri

Sammen med bl.a. Den Sociale Kapitalfond har Færchfonden investeret 10 mio. kr. i at etablere Den Sociale Kapitalfond Invest (DSKI). Sammenlagt er der nu investeret 218 mio. kr. i fonden. Målet for DSKI er at være med til at skabe bæredygtige virksomheder både kommercielt, miljømæssigt og socialt. DSKI vil investere i mindre og mellemstore virksomheder i Danmark og Sydsverige. Virksomhedsprofilen vil typisk placere sig inden for handel, produktion og service og have en omsætning på 30-200 mio. kr.

Bag DSKI står Den Europæiske Investeringsfond, Vækstfonden, Novo Nordisk Fonden, TryghedsGruppen, Hempel Fonden og Færchfonden.

Du kan læse mere om Den Sociale Kapitalfond Invest her

Rigtigt mange gode mindre og mellemstore virksomheder i Danmark drives af ejere med stor social ansvarlighed. De ansætter lokale ledige fra kanten af arbejdsmarkedet, bidrager til udviklingen i et udsat lokalområde eller udvikler produkter og services, som hjælper udsatte mennesker til at blive en
del af fællesskabet. Her ligger et stort socialt og økonomisk potentiale, så de er målgruppen for Den Sociale Kapitalfond Invest.

Managing partner Lars Jannick Johansen

Søg Færchfonden om støtte

Vi behandler ansøgninger fem gange om året.