Ensemble MidtVests Kammermusikfestival

Færchfonden har igennem flere år støttet Ensemble MidtVest og deres årlige kammermusikfestival på Nørre Vosborg

 • Område

  Kultur

 • Årstal

  2020

 • Bevillingssum

  40.000 kr.

 • Sted

  Nørre Vosborg, Vemb, Danmark

Hvert år afslutter Ensemble MidtVest sæsonen med en fire dages kammermusikfestival på den smukke herregård Nørre Vosborg. Det er Ensemble MidtVest, der tegner festivalens kunstneriske indhold og præsenterer publikum for den absolut bedste kammermusik samt en internationalt anerkendt gæst.

Foruden de traditionelle kammerkoncerter byder festivalen på familiekoncert, musikgudstjeneste, late night koncert samt (smags-)oplevelser fra den vestjyske kultur og natur.

Færchfonden har støttet Kammermusikfestivalen, fordi Ensemble MidtVest – sammen med OrkesterMidtVest, festivalen Klassiske Dage, OrkesterEfterskolen, NordVestjysk Kammermusikforeningen, MGK og mange flere i det Nordvestjyske – er med til at dyrke og udbrede kendskabet for den klassiske musik. Og vel at mærke klassisk musik af en meget høj kvalitet.

Ensemble MidtVest kan med Kammermusikfestivalen på Nørre Vosborg hjælpe Fonden Nørre Vosborg på vej i forhold til deres strategiske satsning på kulturturismen. En satsning der ikke kun er til gavn for de to parter, men i det hele taget er med til at sætte Nordvestjylland positivt på landkortet.

Du kan læse mere om Ensemble MidtVest her.

Du kan læse mere om Kammermusikfestivalen her.

Søg Færchfonden om støtte

Vi behandler ansøgninger fem gange om året.