Holstebro Udvikling P/S

I 2018 stiftede Færchfonden sammen med Holstebro Kommune udviklingsselskabet Holstebro Udvikling P/S. Ambitionen med selskabet er klar; at sikre en fortsat stærk udvikling af Holstebro by.

 • Område

  Erhverv

 • Årstal

  2018

 • Bevillingssum

  8 mio. kr.

 • Sted

  Holstebro

Holstebro Udvikling P/S er et selvstændigt partnerselskab etableret i fællesskab mellem Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Holstebro Udvikling P/S er med til at skabe rammerne for fremtidens Holstebro sammen med borgere, virksomheder og organisationer.

Holstebro Udvikling P/S er sat i verden for at fremme og føre spændende byudviklingsprojekter ud i livet sammen med de mange, der har et bankende hjerte for Holstebro. Målet er Byens Plan, som skal tiltrække investorer til konkrete byudviklingsprojekter.

Team Vandkunsten vandt arkitektkonkurrencen om at tegne en langsigtet og ambitiøs helhedsplan for bymidten og sygehusgrunden i Holstebro. Team Vandkunsten vandt bl.a. for tankerne om at binde Holstebro bedre sammen – fx ved at nedbryde den barriere, som Ringvejen har skabt. Team Vandkunsten foreslår at skabe nye forbindelser gennem byen, genetablere mere natur og forstærke handels- og kulturlivet i byen.

Du kan læse mere om Holstebro Udvikling P/S her

 

Søg Færchfonden om støtte

Vi behandler ansøgninger fem gange om året.